Uluslararası Öğrenciye Tam Sponsorluk

Uluslararası Öğrenciye Tam Sponsorluk

Proje sloganı: Eğitime karlı yatırım

projenin özeti

Krizlerin ve savaşların yaşandığı ve kimseden saklanmadığı ülkelerde eğitim sektörünün sıkıntılarının ortasında, umut arayan gençlerin büyük bir kısmı iplere tutunmak ve tırmanmak için göç ediyor. Çeşitli devlet, özel ve vakıf eğitim kurumlarından onlara yardım ve destek olmak için, durum onları aşırı yoksulluğa getirdikten sonra, eğitim yolculuğunu herhangi bir yardım veya yardım almadan tamamlamalarının bir yolu yoktur. mükemmelliğe, yaratıcılığa ve seçkin başarıya yönelmelerinin maliyetidir. Birçok seçkin öğrencinin, ebeveynlerinin kötü durumu ve onlara sponsor olacak ve sponsorluk yapacak eğitim velayetinin olmaması veya onları finanse eden ve destekleyen kuruluşlar nedeniyle çalışmalarını bıraktığını gözlemledik.

Proje gerekçesi

1 - Garanti altına alınması ve benimsenmesi gereken seçkin öğrenci yetkinlikleri için büyük bir talep var.

2- Mağdur toplumların gerekli yetkinlikleri ve gerekli deneyimleri edindikten sonra çocuklarına olan ihtiyaçları

Proje Özellikleri

Ülkelerindeki krizler nedeniyle yoksullaşan çok sayıda seçkin ve seçkin öğrenciye, yüksek öğrenimlerini yüksek lisans düzeyinde, mükemmellik ve yaratıcılığa uygun bir atmosferde, uzman ve profesyonel eğitim kollarıyla tamamlamaları için kapsamlı sponsorluk. öğrencinin bilimsel kazanımını ilerletmesi ve yeteneklerini keşfetmesi ve sağlık ve yasal bakım, sağlıklı beslenme ve sürekli akademik ve eğitimsel denetimi içerir.

Projenin genel amacı

Eğitim desteğini en iyi bilimsel yetkinlikleri üretmek, eğitmek ve gerekli deneyimleri kazanmak, özenli eğitim denetimi ile yeteneklerini keşfetmek, öğrencilerin kişiliğini eğitsel ve ustaca geliştirmek ve tükenmiş ülkelerinde destekleyici ve yapıcı unsurlar olarak yeniden konuşlandırmak için rasyonelleştirmek destek ve yardımdan mahrum kaldıklarında ülkelerine yük olarak kalmak yerine

Projenin toplulukları üzerindeki etkisi

Etkilenen ülkelerde krizler tırmandığında, onlardan ve ülkeye bağımlı olanlardan yetkinlikler ve uzmanlar göç eder.Bu projedeki amacımız, gerekli bilimsel yeterlilik ve uzmanlığa sahip toplumları telafi etmek ve kabul gören ülkeler inşa etmek için çalışmaktır. pozitif moderniteyi hesaba katın ve ilerlemeye ayak uydurun.

Proje hedefleri

1 - Etkilenen toplumların feci çöküşünün sona ermesine yardımcı olmak, sorunlarını öğrenerek ele almak ve rönesanslarını kazanma ve sebat yoluyla inşa etmek.
2 - Fakir öğrenciler arasında, özellikle aralarında seçkinler arasında umudu canlandırmak.
3- Bireylerde ve toplumlarda azgelişmişlik ve yolsuzluk sorununu öğrenme ve gelişme yoluyla ele almak.
4 - Etkilenen toplulukların gerekli ihtiyaçlarının sağlanması.
5- Üstün zekalı ve yetenekli enerjileri sağlıklı bir ortamda, öğrenme ve gelişmeye uygun bir ortamda kucaklamak

Faydalanıcı kategorisi

1 - doğrudan yararlanıcı

Yüksek lisans düzeyinden çok sayıda uluslararası öğrencinin sponsorluğu

2 - Dolaylı yararlanıcı

Öğrencilerin aileleri ve genel olarak öğrencilerin ait oldukları toplum